Kunnan sivistyslautakunta Lastusissa 11.6.2019

 

Lastusten kyläyhdistyksellä oli ilo saada kylälle vieraaksi kunnan sivistyslautakunta pitämään kevätkauden viimeinen kokouksensa tiistaina 11.6.2019 . Kokouksen aluksi grillasimme ja tarjoilimme heille Tikanmäen tilan luomulammasta. Lisäksi kerroimme heille Lastusten visiosta toteuttaa asioita kumppanuuteen ja yhteistyöhön perustuen. Esiteltävänä meillä olikin pitkä lista asioita, joiden eteen teemme täällä töitä. Esittelyn lopuksi meiltä jo kysyttiinkin, että lomailemmeko lainkaan kyläyhdistyksessä. Niin, tämä on meille ehkä ennemminkin elämäntapa. Esittelyn lopuksi sivistyslautakunnan puheenjohtaja Pauliina Österberg kiitti kyläyhdistyksen puolesta paikalla olleita eli Annelea, Juhoa, Iiroa ja Sirpaa sekä koulun rehtori Minnaa.

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.