Kylä tutuksi-pyöräretki 15.6.2019

Perinteinen Kylä tutuksi-pyöräretki järjestettiin lauantaina 15.6.2019. Matkaan lähdettiin Lastusten koululta kohti Vähä-Kausjärven laavua, jossa pidettiin ensimmäisen tauko. Matkalla ihailtiin lehtometsää lehmuksineen ja sivuttiin Natura-aluetta, joka jatkuu Kangasalan rajalle asti. Lisäksi nähtiin sahurin torppa, joka on aikoinaan siirretty hautausmaan luota. Seuraava tauko piderttiin Tervajärven leirikeskuksen tuntumissa.Koululle palattiin Horsmantietä ja Helsingintietä pitkin. Reissu oli mielenkiintoinen, kiitos oppaamme Juha Kuisman, joka kertoi tarinoita reitin varrelta. Kyläyhdistyksellä on reitistä karttoja, jos joku haluaa lähteä pyöräilemään. Ensi vuoden pyöräretkeä suunniteltiin jo matkan aikana!

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.