Aittakahvila auki hiihtolomaviikonloppuina Lastusissa

Lastusten kyläyhdistys avaa jälleen Lastusten koululla sijaitsevan Aittakahvilan hiihtoloman viikonlopuiksi. Kahvila palvelee hiihtäjiä, luistelukentän käyttäjiä, kylän asukkaita sekä kaikkia muitakin tms.

Aukioloajat:

Lauantai 24.2.2024 klo 12-16

Sunnuntai 25.2.2024 klo 12-16

Lauantai 2.3.2024 klo 12-16

Sunnuntai 3.3.2024 klo 12-16

Kahvilassa on myytävänä lämmintä ja kuumaa juomaa sekä pientä naposteltavaa. Voit maksaa ostokset käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Kahvila sijaitsee Lastusten koululla osoitteessa Lastustentie 519, Lempäälä.

Lastusten koulun ympäristössä on hyvin pysäköintitilaa. Latukahvilaan pääset kolmella eri tavalla perinteisellä tyylillä tai luistellen:

1. Laasonportista Innilän urheilumajalta löytyy pysäköintialue, osoitteesta Sotavallantie 119, Lempäälä. Tämä latu on edestakaisin kuljettuna yhteensä 17 km pitkä ja latukahvila on reitin puolivälissä. Laasonportin päässä on melko jyrkkiä mäkiä, latu on alusta ja lopusta vaikeahko hiihtää. Ladun varrelle on sijoitettu opastekylttejä, mutta erityisesti Laasonportin päässä on useita risteyksiä, jolloin alle linkitetty kartta auttaa suunnistuksessa. Laasonportin alueelle pääsee myös julkisella liikenteellä vaikka Tampereelta asti, linjan 52 päätepysäkiltä on ladun varteen lyhimmillään 500 metrin kävelymatka.

2. Aja auto reitin puoliväliin osoitteeseen Lastustentie 196, Lempäälä. Siinä kohti on kaksi hiihtäjille tarkoitettua pysäköintialuetta ladun varressa. Latukahvilaan on siitä matkaa 5,5 km ja takaisin toinen mokoma. Latu on helppoa ja tasaista peltoa.

3. Saavu suoraan Lastusten koululle. Kahvilan viereinen tasainen peltolenkki on 2,5 km pitkä. Lastusten koululla on pysäköintialue tai koululle pääsee alle kilometrin kävelyllä linjan 60 (Tampere-Valkeakoski) pysäkiltä Lastustenkulma.

Hiihtoladun reitti: https://ladulle.fi/ladut/lempaala/innilanurheilumajalastustenkoulu

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.