Kyläkerho kokoontuu ma 19.2 klo. 9-11

Kyläkerho kokoontuu jälleen maanantaina 19.2 klo. 9-11. Helmikuun kyläkerhossa koululaiset tulevat kertomaan nykypäivän koulusta.Tervetuloa mukaan! 😊Kyläkerhon tarkoituksena on tarjota mielekästä, monipuolista ja hauskaa yhdessäoloa sekä tukea eri-ikäistenkyläläisten yhtesisöllisyyttä. Kerhokerrat sisältävätsekä järjestettyä ohjelmaa että vapaamuotoistayhdessä oloa. Paikalle ovat tervetulleitaesimerkiksi hoitovapaalla olevat tai muuten kotona olevat ja paikalle pääsevät ikään katsomatta. Kerhon ohjelmasta vastaa jatkossa Lastusten kyläyhdistys yhteistyössä Lastusten koulun kanssa (ei siis enää Pirkanmaan Hyvinvointialue). Kerho kokoontuu koulun vanhalla puolella maanantaisin klo 9-11.Kevään kyläkerhokerrat: 25.3 (yhteislauluja), 29.4 ja 13.5.

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.