Lastusten kerhotoiminnan loppuvuoden ohjelma on julkaistu!

 

Lastusten kerhotoiminta varttuneemmalle väelle

Kokoontumisten ajankohdat
maanantai-aamupäivät klo 9-11.
Lastusten koulu (os. Lastustentie 519), vanhan koulun sali.

Loppuvuoden ohjelma:

Ma 8.10. Kerhoon saadaan vieraaksi diakoni Tom Haavisto Lempäälän seurakunnasta. Tomin vastuualueena seurakunnassa on muun muassa seniori- ja vanhustyö. Hän kertoo kuulumisia seurakunnasta sekä esittelee omaa työnkuvaansa. Tiesittekö, että Tom on lisäksi Lastusten koulun koulukummi?

Ma 22.10. Tutustutaan lampaan villan käsittelyn alkutaipaleeseen. Kokeillaan muun muassa karstausta. Paikalla kylällä sijaitsevalta Tikanmäen tilalta Jukka Vitikka.

Ma 5.11. Tietotekniikan opetusta yhteistyössä koulun kanssa. Mikäli sinulla on teknisiä ongelmia puhelimen, tabletin tai tietokoneen kanssa tai vaikkapa kaipaat neuvoja sosiaalisen median, internetin, sähköpostin tai muun asian kanssa, voit tulla kysymään neuvoja! Paikan päällä saat kädestä pitäen ohjausta ja ratkaisuja ongelmiisi. Voit ottaa myös oman laitteesi mukaan. Tietotekniikan opetusta järjestettiin jo aiemmin syksyllä ja siitä tykättiin kovasti.

Ma 19.11.  Lampaan villan käsittely ja työstäminen. Perehdytään karstatun villan kehräämiseen rukilla ja värttinällä. Aiheeseen perehdyttävät alan harrastajat Anni ja Annukka. Pääset myös itse kokeilemaan ja tekemään!

Ma 3.12.  Bingo! Tällä kerhokerralla pelataan bingoa, voittoina jaossa muun muassa kahvia. Lisäksi joululauluja koululaisten esittämänä.

Kahvitarjoilu.

Lämpimästi tervetuloa!

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.