Lastusten kyläyhdistyksen kannanotto strategisen yleiskaavan luonnokseen

Lempäälän kunta on laatimassa koko kunnan kattavaa strategista yleiskaavaa, jonka tavoitteena on tehdä linjaukset maankäyttöön liittyen seuraavan noin 20 vuoden aikana. Strateginen yleiskaava linjaa kunnan kehittymistä seuraavan 20 vuoden aikana vuoteen asti 2040. Strateginen yleiskaava on siis kunnan yleispiirteinen maankäytön suunnitelma, jolla ratkaistaan tavoitellun kehityksen periaatteet, ja se ohjaa osayleiskaavojen ja asemakaavojen laatimista.

Lastusten kyläyhdistys on perehtynyt kaavan sisältöön ja todennut sen olevan huolestuttava niin Lastusten ja muiden Lempäälän kylien kannalta.

Käy tutustumassa alla olevista linkeistä Lastusten kyläyhdistyksen omaan kannanottoon sekä yhdessä muiden Lempäälän kyläyhdistysten (Kuivaspää, Itä-Lempäälä, Nurmi, Säijä ja Mattila) jätettyyn mielipiteeseen.

Lastusten Kyläyhdistyksen lausunto strategisesta yleiskaavasta 300818

Strateginen_yleiskaava_kylien_yhteinen_31082018

 

 

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.