TULOSSA: Ulkoilmaelokuvaesitys Lastusissa

Lastusissa järjestetään osana Lempäälä-päivän ohjelmaa lauantaina 9.9. ulkoilmaesitys! Tervetuloa koko perheen voimin mukavaan kyläiltaan Lastusten koululle (os. Lastustentie 519) lauantaina 9.9. klo 20! Tule tapaamaan tuttuja sekä nauttimaan yhteisöllisestä perjantai-illasta maksuttoman elokuvaelämyksen merkeissä. Lastusten kyläilta on kaikille avoin tapahtuma.

Illan aikataulu: Klo 20 alkaen Lastusten kyläyhdistys myy kanttiinista kahvia, teetä, virvokkeita ja leffaherkkuja. Maksu: käteinen tai pankkikortti (MobilePay ei käy). Klo 21 Kiertue-elokuvateatteri Filmipyörä esittää irlantilaisen elokuvan Hiljainen tyttö (K7). Elokuvassa pidetään pieni väliaika. Elokuvan kesto 1 h 36 min. HUOM! Ota oma istuin mukaan, paikan päällä rajoitetusti istuimia tarjolla. Elokuva esitetään vaikka sataisi vettä. Sateenvarjojen sijaan suositellaan sadevaatteita.

HUOMIO! Tapahtumaan tarvitsemme vapaaehtoisia muun muassa liikenteenohjaamiseen sekä kanttiiniin. Halukkuutesi voit ilmoittaa osoitteeseen: kylayhdistys@lastunen.net

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.