Puheenjohtaja vieraili Vuoden Kylä 2022-tunnustuksen saaneessa Raution kylässä

Raution kylä voitti Suomen Vuoden Kylä 2022-tunnustuksen samassa kilpailussa, jossa Lastunen sai kunniamaininnan. Lastusten kyläyhdistyksen puheenjohtaja Annele Matintupa kävi heinäkuun alussa vierailulla Pohjois-Pohjamaan Kalajoella sijaitsevassa Rautiossa. Hän pääsi tutustumaan viehättävään kylään ja sen kyläläisiin. “Tässä kylässä huomasi miten paljon yhteistyöllä, tahdonvoimalla ja talkootyöllä saa aikaan. Eivät he turhaan tätä tunnustusta saaneet!”, kertoi Annele Matintupa vierailun jälkeen. Kylää esittelemässä olivat Raution Kyläyhdistyksen hallituksesta Vesa Haapakoski (sihteeri, rahastonhoitaja), Leena Aittamaa (varapuheenjohtaja) sekä Vesa Hihnala (puheenjohtaja).

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.