Kyläkierros Ahtialassa ja Lastusissa

Lempäälän kunnan maaseutupalveluiden ja matkailun kyläkierros suuntautui heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Ahtialaan ja Lastusiin. Matkaoppaina kyläretkellä toimivat Riitta Mäkinen ja Eliisa Helander. Paikallisena oppaana oli Lastusten kylän pitkäaikainen asukas Juha Kuisma. Bussilastillinen retkeilijöitä pysähtyi Lastusten aittakahvilalle virkistäytymään helteisenä kesäpäivänä. Kahvitauon aikana Lastusten kyläyhdistyksen edustaja Jukka Vitikka kertoi retkeilijöille yleisesti kyläyhdistyksen toiminnasta, Vuoden Kylä tunnustuksista sekä sujuvasta yhteistyöstä ja kumppanuudesta sekä kylän koulun että Lempäälän kunnan kanssa. Lastusten kyläyhdistyksellä oli ilo saada retkeilijät vieraakseen.

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.