Kyläsuunnitelman etäyhteys – suositus osallistua etänä

Tiukentuneen koronatilanteen vuoksi suosittelemme osallistumaan etäyhteydellä Lastusten kyläsuunnitelman esittelyyn torstaina 2.12.2021 klo 18 alkaen.

Lastusten koululla osallistuminen on edelleen mahdollista heille ketkä eivät etäyhteydellä pääse osallistumaan. Koululla tilaisuudessa pidämme maskeja naamalla. Paikka on muuttunut uuden koulun puolelta vanhan koulun saliin.


Alla olevasta linkistä pääset mukaan kyläsuunnitelman esittelyyn. Linkki toimii sekä tietokoneissa että älypuhelimissa.

https://meet.google.com/vxx-rmdk-ijp

Älypuhelimeen tarvitset Meet tai Gmail-sovelluksen, jotta yhteys toimii. Puhelimella soittamalla liittyminen ei ole mahdollista. Aloitathan liittymisen hyvissä ajoin etukäteen, mikäli Google Meet -kokoukset eivät ole ennestään tuttuja.

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.