TULOSSA: Pirkan Opiston työpajoja

Lastusten kyläyhdistys tekee yhteistyötä myös Pirkan Opiston kanssa. Olemme saaneet sovittua Lastusten koululle seuraavat työpajat:

Joulupaja la 4.12.2021 klo 13.00-16.45. Joulupaja on tarkoitettu kaikenikäisille askartelusta kiinnostuneille. Yhdessä virittäydymme joulun tunnelmaan valmistamalla osin kierrätysmateriaaleista ihania joulukoristeita ja lahjoja. Ilmoittautumiset Pirkan Opiston sivujen kautta https://opistopalvelut.fi/pirkanopisto/course.php?l=fi&t=19886

Ilmaisutaitoa ja improa 22.-23.1.2022 aikuisille ja 5.-6.2.2022 9-13-vuotiaille lapsille, klo 12-16. Heittäydy hauskanpitoon! Tervetuloa mukaan viikonloppuun, jossa harjoittelemme ilmaisutaitoa ja improvisaatiota kannustavassa ilmapiirissä. Tule rohkeasti mukaan, jos kaipaat elämääsi hieman irroittelua, iloa ja esiintymisrohkeutta. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Eväät ja liikkumiseen soveltuvat vaatteet mukaan. Ilmoittautumislinkki tulee myöhemmin.

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.