TULOSSA: Lastusten kyläsuunnitelman työpaja 19.5.2021 klo 18–20

Lastusten kylän suunnittelutyöpaja 19.5.2021 klo 18–20

Tampereen yliopisto on yhdessä Lastusten kyläyhdistyksen kanssa laatimassa Lastusten kyläsuunnitelmaa, joka visioi Lastusten tulevaisuutta vuoteen 2040 asti. Tulevaisuuskuvasta ja maankäytön suunnitelmasta koostuva kyläsuunnitelma pohjautuu vahvasti kyläläisten näkemyksiin ja toiveisiin. 

Haluaisimme nyt kutsua kaikki kyläläiset yhteiseen suunnittelutyöpajaan 19.5.2021 klo 18–20. Suunnittelutyöpajassa Teillä on mahdollisuus ideoida kanssamme Lastusten kylästä tehtävää kyläsuunnitelmaa ja kommentoida jo tehtyjä luonnoksia. Tilaisuus järjestetään etäyhteyden välityksellä, jotta mahdollisimman moni pystyy osallistumaan.   

Suunnittelutyöpajan Zoom-linkki: https://tuni.zoom.us/j/69651589148 

Meeting ID: 696 5158 9148 

Zoom toimii sekä selaimessa että työpöydälle ladattavana sovelluksena. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi täältä: https://zoom.us/download.

Osallistumalla hyväksyt, että tilaisuus äänitetään ja tallennetaan. Tallenne tehdään ainoastaan tutkimustamme varten, eikä sitä tulla käyttämään muissa tarkoituksissa. Jos sinulla on kysyttävää tallenteesta ja sen käyttötarkoituksista tai muusta työpajaan liittyvästä asiasta, ota yhteyttä Anna Koskiseen, p. 0504344975/ anna.k.koskinen@tuni.fi 

Toimitamme suunnitelmiin liittyvää aineistoa ja tarkemman ohjelman hyvissä ajoissa ennen tilaisuutta. 

Lämpimästi tervetuloa! 

Ystävällisin terveisin, 

Panu Lehtovuori, Tampereen yliopisto, panu.lehtovuori@tuni.fi 

Anna Koskinen, Tampereen yliopisto, anna.k.koskinen@tuni.fi 

Mikko Toivanen, Tampereen yliopisto, mikko.toivanen@tuni.fi 

Tilaisuuden tarkempi ohjelma:

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.