Talvikausi 2020-2021

Talvikausi 2020-2021 oli Lastusten kentällä onnistunut. Kyläyhdistys vastasi kentän jäädyttämisestä ja hoidosta talkootyönä. Luistelukausi päästiin aloittamaan jo joulukuussa ja kausi jatkui maaliskuulle asti. Kentällä ja sen ympäristössä oli kuluneella talvikaudella runsaasti luistelijoita ja ulkoilijoita. Kentän vieressä on myös kyläyhdistyksen rakentama nuotiopaikka, jossa ulkoilupäivää viettäneet pystyivät paistamaan makkarat nälän yllättäessä.


Onnistuneen talvikauden selkärankana olivat aktiiviset kyläläiset. Jäädytysrinkimme oli toimiva. Kyläyhdistys järjesti myös perehdytystä toiminnasta kiinnostuneille, joten ihan kylmiltään hommiin ei tarvinnut ryhtyä. Kiitos kaikille talkootyössä mukana olleille! Kyläyhdistys kiittää myös Lempäälän kuntaa yhteistyön mahdollistamisesta, yhteistyö kunnan kanssa on sujunut hyvin.
Tervetuloa liikkumaan Lastusiin myös kesäkaudella! Koulun ympäristössä on kyläyhdistyksen rakentama frisbeegolfrata, toivottavasti kesäkaudella päästään myös pelaamaan höntsypelejä pesä- ja jalkapallon merkeissä.

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.