Lasten leikkitreffit ma 2.9.2019 klo 9-11

Kevätkaudelta tutut Lastusten leikkitreffit saavat jatkoa koululla maanantaina 2.9.2019 klo 9-11! Jatkossa leikkitreffit jatkuvat joka toinen maanantai pois lukien koulun syysloma.
Oletko päiväaikaan lapsen / lasten kanssa kotona? Tule tapaamaan muita samassa tilanteessa olevia Lastusten leikkitreffeille! Ohjelmassa vapaata jutustelua ja leikkejä. Esim. tuleville Lastusten eskarilaisille loistava tilaisuus tutustua tulevaan kouluun ja alkuopetusryhmään.

 

Ensimmäisellä kerralla leikkitreffeille saadaan vieraaksi Piilaaksosta yrittäjäkipinän saanut kätilö Sini Havukainen kertomaan Layette-äitiysaplikaatiosta. Layette-äitiysapplikaatio perustuu maailman parhaaseen, suomalaiseen neuvolatietoon. Se sisältää tarvittavat neuvot raskauden ensi hetkistä aina taaperon neljään ikävuoteen asti.

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.