Lastenjuhlat koululla

Viime vuonna kylän lapset ahkeroivat Avoimet kylät-päivässä kesäkahvilassa. Kahvilan tuotto käytettiin lasten hyväksi ja eilen kyläyhdistys järjesti mukavaa tekemistä lapsille. Jokainen kahvilassa ahkeroinut sai ottaa myös kaksi kaveriansa mukaan tapahtumaan. Illan ohjelma alkoi arvoituksen merkeissä. Lasten tuli ratkaista arvoituksia ja niiden perusteella avata lukitun laatikon lukkojen numerokoodit. Ison laatikon sisältä löytyi pienempi laatikko, jonka sisältä edelleen auton avaimet. Pienen laatikon lukon avaamiseen lasten piti selvittää koulun osoitteessa oleva numero. Kunhan oikea auto löydettiin, niin auton peräluukusta paljastui iso kasa herkkuja ja Pikku jalka – leffa. Näiden kera päästiin koulun saliin viettämään hyvin ansaittua elokuvailtaa!

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.