TULOSSA Syvärentoutus / sointurentoutus 7.12. klo 18

Kylällä järjestetään syvä- / sointurentoutus perjantaina 7.12. klo 18 paikkana Lastusten koulu, vanhan koulun sali. Äänimaljarentoutus on menetelmä, jossa metallimaljoista ja kongeista tuotettavat äänivärähtelyt purkavat kehon ja mielen jännitystiloja virkistäen ja vahvistaen hyvinvointia.

Äänimaljojen soinnit koskettavat aivojen syvimpiä kerroksia, missä muodostuu hyvän olon välittäjäaineita. Soitettavan maljan ylä-äänet ja lempeä värähtely luovat miellyttävän ja erityisen äänimaailman, jonka ääniaalloille on turvallista antautua kellumaan ja rentoutumaan. Näin ajatuksemme hiljenevät tuokioksi. Tällainen hetki hellii aivoja. Syvärentoutuminen antaa aivoillemme tilaisuuden muodostaa uusia synapseja eli hermosolujen välisiä yhteyksiä.

Varusteiksi makuualusta, lämmin pukeutuminen ja peitto / makuupussi.

Hinta 15€/hlö. Tapahtuma järjestetään mikäli väh. 10 osallistujaa. Maksu ohjaajalle käteisellä.

Vetäjänä Pertti Ratilainen.

Sitovat ilmoittautumiset 5.12. mennessä saija.reinvall(ät)gmail.com tai 050-5602589. Lisätietoja tapahtumasta voi myös kysyä Saijalta.

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.