Kyläkerho kokoontui yhdeksän kertaa talvikaudella

Lastusten koululla järjestettiin talvikaudella kyläkerhotoimintaa yhteistyössä koulun ja Lastusten kyläyhdistyksen kanssa. Kyläkerhon tarkoitus oli tarjota mielekästä, monipuolista ja hauskaa yhdessäoloa sekä tukea kyläläisten yhteisöllisyyttä.

Kokoontuminen aloitettiin kahvittelemalla syyskuussa, jolloin kuulumisten vaihdon yhteydessä suunniteltiin myös tulevaa. Seuraavassa kerhossa jo pelailtiin yhdessä koululaisten kanssa lautapelejä. Marraskuussa paikalle saapui taiteilija, keksijä ja tietokirjailija Raimo Flink kertomaan niksibetonin, pikakuitubetonin ja verkkomaalipinnoitteen käytös suurten veistosten rakentamisessa. Ennen joulua päästiin vielä tutustumaan valokuvauksen saloihin Kari Etelän johdolla.

Tammikuussa käsityöharrastaja Johanna Rauhala kertoi omista kokemuksistaan kasvinvärjäyksessä ja kevään toisella kerhokerralla tutustuttiin koululaisten johdolla nykypäivän kouluun. Maaliskuussa laulettiin yhteislauluja. Kevään toiseksi viimeisessä tapaamisessa istutettiin koululaisten kanssa perunoita Lammin puutarhamullan tarjoamaan multaan. Ja vielä ennen kesätaukoa saimme kerhoon vieraaksi edustajan Lempäälän-Vesilahden sydänyhdistyksestä.

Kiitokset kaikille mukana olleille! 😊

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.