TULOSSA: kyläkerho ma 13.11 ja ma 11.12

Kyläkerho kokoontuu jälleen maanantaina 13.11 klo. 9-11. Paikalle saapuu taiteilija, keksijä ja tietokirjailija Raimo Flink. Hän on tunnettu valtavan kokoisista taideteoksistaan, joiden sisältä löytyy muun muassa näyttelytiloja. Hän tulee kertomaan niksibetonin, pikakuitubetonin ja verkkomaalipinnoitteen käytöstä suurten veistosten rakentamisessa. Tarjolla mielenkiintoisia tarinoita sekä kuvia teoksista.
Tervetuloa mukaan! 😊

Kyläkerhon tarkoituksena on tarjota mielekästä, monipuolista ja hauskaa yhdessäoloa sekä tukea eri-ikäisten
kyläläisten yhtesisöllisyyttä. Kerhokerrat sisältävät
sekä järjestettyä ohjelmaa että vapaamuotoista
yhdessä oloa. Paikalle ovat tervetulleita
esimerkiksi hoitovapaalla olevat tai muuten kotona olevat ja paikalle pääsevät ikään katsomatta. Kerhon ohjelmasta vastaa jatkossa Lastusten kyläyhdistys yhteistyössä Lastusten koulun kanssa (ei siis enää Pirkanmaan Hyvinvointialue). Kerho kokoontuu koulun vanhalla puolella maanantaisin klo 9-11.

Seuraava kokoontumiskerta on maanantaina 11.12. Tällöin lempääläläinen valokuvausta harrastava Kari Etelä tulee kertomaan valokuvauksen perusasioista. Voit kysellä valokuvaukseen liittyvistä asioista ja saat vinkkejä parempiin kuviin.

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.