Seniorikerhotoimintaa Lastusissa

Pirkanmaan Hyvinvointialueen lähitoritoiminnan alla Lastusten koululla järjestettiin talvikaudella seniorikerhotoimintaa kerran kuukaudessa yhteistyössä Lastusten kyläyhdistyksen ja Lastusten koulun kanssa. Syksyn ensimmäisellä kerralla oli vierailijoita Lempäälän kunnasta esittelemässä Omaolo-palvelua sekä erilaisia lomakkeita. Lokakuussa tutustuttiin yhdessä koululaisten kanssa valokuvien myötä Lastusten historiaan. Marraskuussa päästiin sukeltamaan sukututkimuksen maailmaan ja syyskausi päätettiin bingon peluuseen pikkujouluissa.

Kevään ensimmäisillä kerroilla käsiteltiin muistikuntoutusta ja aivoterveyden edistämistä. Maaliskuun kerralla päästiin tutustumaan hyvinvointialueella tuolloin liikkuneeseen älyteknologiaa sisältäneeseen laitelaukkuun ja tällä kerralla oli mahdollisuus Hoivasillan ansiosta mittauttaa verenpaine. Huhtikuussa seniorikerhoon poikkesi Vanhustyön keskusliitolta asuntojen korjausneuvoja ja kevään viimeisellä kerralla viime viikolla kuultiin luonnon monimuotoisuudesta ja sen tukemisesta omassa pihassa.

Kiitokset esitelmöitsijöille ja osallistujille! Seniorikerhotoimintaa on tarkoitus jatkaa jälleen ensi syksynä.

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.