TULOSSA: Seniorikerho kokoontuu ma 13.2 klo 9-11

Seniorikerho kokoontuu jälleen ensi maanantaina 13.2 Lastusten koulun vanhalla puolella klo. 9-11.
Lempäälän muistipoliklinikalta terveydenhoitajat Nina Ahlgren ja Liisa Salinmäki tulevat puhumaan aivoterveyden edistämisestä.

Seniorikerhot jatkuvat Lastusissa Lähitori toiminnan alla yhteistyössä Lempäälän kunnan vanhuspalveluiden, Lastusten koulun ja Lastusten kyläyhdistyksen toimesta. Seniorikerho ja Lähitoritoiminnan tarkoituksena on tuottaa matalan kynnyksen palveluita ja yhteisöllisyyttä. Lähitoritoiminta tuo Lempäälän kunnan palveluita kylille kaikkien saavutettaviin. Kerhot kokoontuvat aina maanantaisin klo 9-11. Lastusten koululla vanhan koulun salissa osoitteessa Lastustentie 519. Seuraava kerta maanantaina 13.3 klo 9-11.

Tervetuloa mukaan! 😊

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.