Tulossa: Perehdytys jääkentän jäädytykseen la 26.11

Sääennusteet ovat näyttäneet pakkasjaksoa, jonka vuoksi kentän jäädytystoimet on aloitettu jo viime sunnuntaina.⛸️🏒 Järjestämme perehdytystilaisuuden tulevana *lauantaina 26.11. klo 9.30 alkaen*. Tarjolla myös mehua ja makkaraa.  Toivomme runsasta osanottoa, niin lauantain tilaisuuteen kuin tulevalle kaudelle. Luisteltava jää ei synny itsestään, vaan siihen tarvitaan kaikkien apua. Pyydä vielä vaikka naapurisi tai kaverisi mukaan talkoorinkiin. Teemme työtä, jotta erityisesti kylän koululaisilla ja lapsilla olisi hyvät mahdollisuudet luistelemiseen täällä aivan kotinurkilla. Lämpimästi tervetuloa kertaamaan jäädytyksen käytännön asiat ja aloittamaan kanssamme tuleva talvikausi! 

Otathan yhteyttä Iiro Kuusjärveen (050 3310113)
mikäli olisit halukas jäädytysrinkiin mukaan, mutta et pääse perehdytystilaisuuteen. 😊

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.