TULOSSA: Kestävän kehityksen viikko ja “vaihtotori” Lastusissa

Kestävän kehityksen viikkoa vietetään 26.9-2.10.2022. Suomen Kylät ry toimii projektin yhteistyökumppanina ja tuo toimintaan laajan verkoston maaseudun toimijoita ympäri maata. Pirkan kylät on valittu mukaan toteuttamaan kestävän kehityksen viikkoa työkaluna tuoda esille maaseudulla tehtyjä toimenpiteitä ja käytännön tekoja, sekä vahvistamaan maaseudun toimijoita osana kestävää siirtymää. Osallisuus ja yhteisöllisyys on tärkeää ja osa kestävän kehityksen viikon perusajatusta. Lastusissa järjestetään lauantaina 1.10 tapahtuma, jossa asukkaat voivat laittaa pihoihinsa/pihateillensä tarpeetonta tavaraa muille haettavaksi. Keräämme halukkaiden nimet ja osoitteet 29.9. mennessä tekstiviestinä tai WhatsAppina Riinalle Gröhnille: 050 0772099. Ilmoitathan samalla, että minkä tyyppistä tavaraa sinulla olisi annettavana. Ilmoitamme tapahtumapäivänä osoitteet kyläyhdistyksen Facebook- sivulla.

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.