TULOSSA: Seniorikerho

Seniorikerhot käynnistyvät jälleen Lastusissa pitkän koronatauon jälkeen Lähitori toiminnan alla yhteistyössä Lempäälän kunnan vanhuspalveluiden, Lastusten koulun ja Lastusten kyläyhdistyksen toimesta. 

Seniorikerho ja Lähitoritoiminnan tarkoituksena on tuottaa matalan kynnyksen palveluita ja yhteisöllisyyttä. Lähitoritoiminta tuo Lempäälän kunnan palveluita kylille kaikkien saavutettaviin. 

Kerhot kokoontuvat aina klo 9-11 Lastusten koululla vanhan koulun salissa osoitteessa Lastustentie 519. Syyskaudella 2022 on seuraavat kokoontumiskerrat:

Ma 26.9. klo 9-11 Lempäälän kunnan palveluiden, Omaolo-palvelun sekä erilaisten lomakkeiden esittely. Paikalla itäisen alueen asiakasohjaaja Tarja Lehtiö, päivätoiminnanohjaaja Anne Aho sekä ennalta ehkäisevien palveluiden päällikkö Annikki Lepola. 

24.10. Teemana Lastusten historia yhdessä koulun oppilaiden kanssa. Lastusten kyläyhdistys sai kesällä 2022 valokuvalahjoituksen. Kuviin on ikuistettu erilaisia tapahtumia Lastusista parin vuosikymmenen takaa. Jotta tarinat säilyisivät myös tuleville sukupolville, käydään kuvat läpi yhdessä. Muistellaan menneitä ja kirjataan kylän tärkeät tapahtumat muistiin. 

21.11. Sukellus sukututkimuksen maailmaan! Riikka Piironen kertoo esimerkkien ja asiakirjojen avulla, miten sukututkimusta tehdään. Lisäksi hieman kuvausta ao. aikakauden käytänteistä ja olosuhteista.

19.12. Bingo! Tule viettämään pikkujoulua jouluiseen tunnelmaan. Pelaamme bingoa, voittoina Lastusten kyläyhdistyksen lahjoittamat palkinnot, muun muassa kahvipaketteja. 

Osallistujat myös muualtapäin ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!  

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.