Kyläyhdistys vastaanotti Pirkanmaan Vuoden kylä-tunnustuksen

Pirkan Kylät ry luovutti Lastusten kylälle Pirkanmaan Vuoden kylä-tunnustuksen sunnuntaina 19.9.2021. Kyläyhdistyksen puolesta tunnustusta vastaanottamassa olivat vasemmalta oikealle Iiro Kuusjärvi, Riina Gröhn, Annele Matintupa, Mika Mäkinen, Juuso Kaitalo ja Jouko Mäkelä. Kyläläisten kanssa juhlimme tunnustusta la 16.10.2021 pihajuhlien merkeissä. Samana päivänä esittelemme myös Kyläsuunnitelman luonnosta ja keräämme siihen liittyen kyläläisten kommentteja, mielipiteitä ja näkökulmia. Tarkemmista päivän yksityiskohdista tiedotamme myöhemmin. Save the date!

Lastusten kyläyhdistyksen edustajat Annele Matintupa ja Jukka Vitikka pääsivät Ylen haastateltavaksi yhdessä Lempäälän kunnan sivistysjohtaja Nina Lehtisen kanssa. Teemana mm. kyläyhdistyksen kuntayhteistyö. Haastattelun voit kuunnella Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/audio/1-50933104

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.