Avoimet kylät-päivä 9.6.2018 Lasten kesäkahvila ja frisbeegolfia

 

Lauantaina 9.6.2018 Lastusissa vietettiin Avoimet kylät-päivää Lasten kesäkahvilan ja frisbeegolf-tapahtuman merkeissä. Lapset olivat itse hoitaneet kesäkahvilan suunnittelun. Muun muassa mainokset sekä kahvilassa myytävät tuotteet olivat lasten ideoimia. Tiskin takana päivän aikana oli reippaita ja innokkaita myyjiä. Kahvilan tuotto menee lasten hyväksi ja he saavat ideoita sille mieluisan käyttötarkoituksen.

Frisbeegolfin saloihin kyläläisiä oli perehdyttämässä LemKin porukkaa, joille frisbeegolf on intohimoinen harrastus. Paikan päällä pääsi tutustumaan erilaisiin varusteisiin ja pelivälineisiin. Lisäksi sai testata kiekon heitossa tarkkuutta sekä nopeutta, jolla kiekon saa lähtemään. Ratakierrokselle osallistuneita oli useita kymmeniä. Ratakilpailussa pääsi kisaamaan neljässä eri sarjassa: tyttöjen, poikien, naisten ja miesten sarjoissa.

Kiitos kaikille koulun mäellä poikenneille!

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.