Kyläyhdistyksen vuosikokous 14.3.2018

Lastusten kyläyhdistys piti vuosikokouksen ke 14.3.2018. Vuosikokouksessa käytiin läpi mennyttä ja tulevaa sekä mm. päivitettiin säännöt vastaamaan nykypäivää.

Viime vuoteen 2017 mahtui useita tapahtumia mm. talvitapahtuma, siivoustalkoot, Avoimet kylät päivän Kylä tutuksi pyöräretki Mäyhäjärvelle, perinteinen juhannusjuhla haitarimusiikin kera ja uutena uudenvuodenjuhla vuoden viimeisenä päivänä.

Lastusten kyläläisten harrastusmahdollisuuksien ja yhteisöllisyyden parantaminen-hanke saatiin vietyä läpi ja sen tuloksena mm. frisbeegolfrata koulun mäelle.

Vuonna 2017 panostettiin kylän harrastustoimintaan. Koululla kokoontuikin monena iltana erilaisia harrastusryhmiä ja kesäsunnuntaisin pelattiin höntsypelejä koulun kentällä.

Kylä kehittämistä myös vietiin eteenpäin pidemmällä tähtäimellä ja selvitettiin mm. erilaisia vaihtoehtoja kyläkaavan päivittämiseksi.

Tämän vuoden 2018 suunnitelmiin kuuluu mm. erilaiset tapahtumat, harrastustoiminnan kehittäminen edelleen sekä kyläyhdistyksen logon julkaiseminen. Mahdollisesti myös uusi kehittämishanke polkaistaan käyntiin.

Kokouksessa valittiin myös uusi johtokunta. Vanhasta johtokunnasta sääntöjen mukaan samassa tehtävässä eivät enää voineet jatkaa puheenjohtaja ja sihteeri (säännöt rajoittavat kauden maksimipituuden kahteen vuoteen).

Uuden johtokunnan kokoonpano on seuraava:
Jukka Vitikka puheenjohtaja
Annele Matintupa varapuheenjohtaja
Juho Leppämäki sihteeri
Sirpa Oksanen rahastonhoitaja
Iiro Kuusjärvi urheiluvastaava
Heidi Rantanen jäsen
Mika Mäkinen jäsen
Jenni Aro jäsen
Juuso Kaitalo jäsen

Copyright © 2024 Lastusten kyläyhdistys ry. All rights reserved.